teniskata.eu

печат върху текстил

+359 878 516 155

Директо дигитално печатење

Ние исто така нудиме сито штампа.

Сито штампа со пластизоли и мастила на водна основа. Мастила,кои ја рефлектираат светлината, флуоресцентни мастила, глитери, сребрена и златна фолија и други најразлични иновативни идеи за печатење. Ние печатиме врз текстил; кошули, чанти, торби и други. Роковите за извршување се од 2 до 10 работни дни.

Технологија, која дава можност за високо квалитет печатат со светли бои на фото реалистични штампи.
Нашата машина за директно печатење е од највисока класа .Таа ни дава можност дa произведуваме квалитетни принтови како во поединечни примероци, така и во мали и поголеми серии на цени карактерни за сито штампа .Kornit Storm II ни овозможува брзо работење и исполнување на серии до 300 парчиња во рок од 24 часа!

Kornit Storm II
Се разликува од другите методи, затоа што мастилото се нанесува директно врз ткаената. Навлегува директно во нишките и тоа ја прави еластична. Штампата се зачувува многу долго и може да се пере во машина до 60 C
Со оваа машина, можеме да печатите на различни видови текстил: памук, памук со спандекс, лен, вискоза, тексас платно, необработени кожа, ликра.

BIO
Мастилата,кои ги користиме се на водна основа, еколошки и биолошки се разградуваат, покривајќи ги сите стандарди на човековото здравје и животна околина. Не содржат тешки метали, формалдехид и alkyl phenol ethoxyles (APE) .Исто така ги исполнуваат меѓународните индустриски стандарди и имаат GOTSV3 и OEKO-TEX® Standard 100сертификати. Ова ги прави погодни за печатење на детски и бебешки алишт.

Нудиме решенија прилагодени кон индивидуалните барања на секој клиент. Имаме квалификувана екипа која темелно ќе ги изработи вашите нарачки
Ние се обидуваме да изработуваме нарачките на нашите клиенти во најкраток можев рок. За нас е важна коректноста. Подготвени сме да ги исполниме Вашите идеи и да ви помогнеме со изработувањето на дизајни за проектите Ви. Ние би можеле да ви понудиме и наши идеи. Со задоволство ќе бидеме ваш партнер. Задоволство ни е да работиме со Вас и да ги исполниме Вашите рекламни решенија.